BNP Paribas та жінки-підприємці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BNP Paribas та жінки-підприємці

Особисті фінанси
15
Багато років поспіль BNP Paribas — головний акціонер UKRSIBBANK активно створює сприятливе середовище для жінок-підприємців за допомогою різних інформаційних та навчальних ініціатив, програм підтримки та доступу до мікрокредитів.
BNP Paribas прагне подолати перешкоди для жіночого підприємництва, про що свідчить дослідження 2018 року Фонду «Жіноча ініціатива», проведене у партнерстві з BNP Paribas Wealth Management.
На 2019 рік BNP Paribas взяв на себе нові зобов’язання — залучення 2 мільярдів євро банківських позик та фінансування капіталу для жіночого підприємництва. Це зобов’язання реалізується скрізь, де є група, особливо в країнах, що розвиваються. Там ми вживаємо заходів, щоб надати «жінкам роль на одному рівні з чоловіками в агроекологічній трансформації», підкреслив Жан-Лоран Боннафе, генеральний директор BNP Paribas, у Міжнародний день жінок у 2019 році. Того дня UN Women та BNP Paribas підписали партнерство з розвитку стійкого до клімату сільського господарства та жіночого підприємництва, метою якого є розширення можливостей 30 000 жінок фермерів до 2021 року.
Фонд BNP Paribas також взяв участь у партнерстві з Фондом Білла і Мелінди Гейтс для фінансування програми Єдиної планети. Це сприяє рівності між чоловіками та жінками у сільському господарстві та адаптації до змін клімату.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас