Кадрові зміни в Альфа-Банку Україна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кадрові зміни в Альфа-Банку Україна

Особисті фінанси
17
Іван Світек прийняв рішення залишити об’єднаний Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк в жовтні 2019 року по завершенні унікального проекту з консолідації і трансформації банківських активів групи ABH Holdings в Україні та юридичного злиття двох великих українських структур.
Іван Світек, управлінець вищого рівня з великим досвідом роботи в фінансовому секторі у країнах Європейського Союзу, Східної Європи і Латинської Америки, очолив команду Альфа-Банку Україна в лютому 2017 року. У лютому 2018 року був призначений головою правління Укрсоцбанку.
Під керівництвом Івана Світека Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк пройшли унікальну для українського ринку трансформацію, результатом якої стала прибуткова діяльність Альфа-Банку Україна, істотне скорочення NPL-портфеля і портфеля непрофільних активів, посилення позицій об’єднаного банку в роздрібному бізнесі та в роботі з малим і середнім бізнесом. З 2017 року Альфа-Банк Україна розпочав впровадження інноваційної корпоративної культури й активну співпрацю з представниками fintech-інфраструктури.
Івана Світека на посаді генерального менеджера Альфа-Банку змінить Рафал Ющак, який з 2015 року займає посаду керуючого директора Альфа-Банку Білорусь, а з квітня 2019 року входить до складу наглядової ради Альфа-Банку Україна. Рафал Ющак має понад 22 років досвіду на керівних посадах у різних банківських установах. Він, зокрема очолював ради директорів і керував низкою фінансових організацій, серед яких польський банк PKO Bank Polski та Перший український міжнародний банк.
«Ми високо цінуємо внесок Івана в розвиток банків групи, який, безсумнівно, приведе до створення найбільшого приватного гравця на фінансовому ринку України. Ці кадрові зміни підтримають амбіції групи в боротьбі за лідерство на національному ринку», – впевнений Пьотр Авен, голова ради директорів ABH Holdings, член наглядової ради Альфа-Банку Україна.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас