Marriott побудує найвищий у світі модульний готель за 90 днів (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Marriott побудує найвищий у світі модульний готель за 90 днів (відео)

Нерухомість
687
У Нью-Йорку готельний гігант Marriott збудує найвищий у світі модульний готель-хмарочос висотою в 26 поверхів.
Будівлю зведуть з рекордною швидкістю – всього за 3 місяці, і обійдеться будівництво на 30% дешевше, ніж в середньому обходяться подібні будівлі – в $70 млн проти звичних $100 млн.
В усьому світі зростає попит на будівництво, і при цьому спостерігається гостра нестача кваліфікованої робочої сили. Тому провідні компанії шукають нові технології, які допоможуть зробити процес будівництва більш ефективним
Новий готель AC NoMad буде не звичайним будинком, а модульним. Це означає, що модулі-поверхи виготовлять окремо і зберуть на місці, як конструктор Lego.
Щоправда, через великі розміри доставка цих модулів повинна здійснюватися тільки вночі, коли вулиці Нью-Йорка можуть вмістити габаритні вантажі.
При цьому модулі приїдуть в Нью-Йорк вже майже готові до заселення – наприклад, в номерах вже будуть ліжка і освітлення, а у ванних кімнатах – сантехніка.
«Ми хотіли продемонструвати, що модульний будинок може стати чимось більшим, ніж просто демонстрація ефективності виробничого процесу», – заявив Денні Форстер, власник фірми, яка проектувала інноваційний хмарочос.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас