Ідея Банк пропонує кредити на 48 міс. при купівлі споживчих товарів у партнерських мережах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк пропонує кредити на 48 міс. при купівлі споживчих товарів у партнерських мережах

Кредит&Депозит
52
Ідея Банк у рамках програм співпраці із роздрібними мережами та інтернет-магазинами пропонує новий доступний кредит на купівлю споживчих товарів до 100 тис. грн на строк до 48 місяців.
Ця програма кредитування надає споживачам можливість уникнути додаткового сезонного навантаження на сімейний бюджет (відпустки, ремонти, оплата навчання в виші, підготовка до школи і т.д.) та купувати необхідні споживчі товари без зволікань.
Кредитне рішення від Ідея Банку передбачає достатню суму для значних покупок – до 100 тис. грн та максимальний термін кредитування – 48 місяців із мінімальним щомісячним платем. Таким чином, придбання необхідних споживчих товарів вже зараз стає приємним і комфортним.
Наприклад, при купівлі кухонних меблів вартістю 50 тис. грн, щомісячний платіж становитиме приблизно 1 100 грн на місяць.
Кредит від Ідея Банку доступний споживачам у понад 2 000 роздрібних магазинів та інтернет магазинів – партнерах банку по всій Україні.
Не відкладайте приємні та необхідні покупки на потім. Вже зараз, обираючи необхідний товар, запитуйте в магазинах про можливість отримати кредит від Ідея Банку до 100 тис. грн на строк до 48 місяців.
Ідея Банк допомагає реалізовувати мрії та плани швидше і комфортніше!
Ідея Банк Україна працює на ринку з 1989 року. За 30 років практики банк сформував ділову репутацію надійного фінансового партнера, який пропонує споживачам продукти і сервіси європейської якості.
Ідея Банк входить до європейської фінансової групи Getin Holding S.A. (Польща).
Getin Holding S.A. (Польща) належить 100% акцій банку.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас