Concord Вank відзначив свій 13-тий день народження в стилі "Baker's Dozen" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Concord Вank відзначив свій 13-тий день народження в стилі "Baker's Dozen"

Фондовий ринок
378
7 серпня, Concord Вank відзначив свій 13-тий день народження! Аби свято змогли розділити всі клієнти банку, в цьому році, вперше, було вирішено організувати святкування приємної події і в регіонах по всій Україні.
Concord Вank відзначив свій 13-тий день народження в стилі "Baker's Dozen"
Темою дня стала “Baker’s Dozen” – з англійської “дюжина пекаря” – тому, на всіх регіональних відділеннях клієнтів і гостей в цей день пригощали смачною випічкою та напоями: брендованими пряниками, цукерками та грузинським лимонадом, а також капкейками з шампанським для відвідувачів VIP відділень .
Особливе свято провели у центральному відділенні Дніпра, яке знаходиться на вулиці Троїцькій. Тут гостей зустрічали освіжаючим коктейлем Апероль та солодощами. Усі бажаючі могли прийняти участь у безпрограшній акції та гарантовано отримати подарунки на пам’ять від улюбленого банку.
Concord Вank відзначив свій 13-тий день народження в стилі "Baker's Dozen"
Concord bank заснований двома рідними сестрами Оленою і Юлією Сусідка і вважається одним з найпрогресивніших банків в “малій та середній” категорії. І хоча офіційна дата заснування – 7 серпня 2006, період активного розвитку на ринку почався в 2012-му році. За ці роки було відкрито 11 відділень – 3 в Дніпрі, 2 в Києві, 2 в Одесі, у Львові, Кривому Розі, Запоріжжі та Харкові. Concord став першим в Україні серед малих і середніх банків, який став принциповим членом платіжної системи Mastercard і Visa International.
З 2016 року власний процесинговий центр «ПРОКАРД» зробив Concord абсолютно незалежним у всьому – від випуску суперсучасних карт до терміналів, від забезпечення бонусних систем до надшвидкостей в оплатах. А інтернет-банкінг icON25 першим надав змогу українцям сплачувати всю комуналку без будь-яких комісій.
Concord Вank відзначив свій 13-тий день народження в стилі "Baker's Dozen"
За словами, Юлії Сусідки, таке стрімке зростання стало можливим завдяки власній стратегії і вектору розвитку, спрямованому на діджиталізацію і е-комерс. “Ми з сестрою завжди підтримували одна одну. Завдяки цьому банк став особливим і ми завжди відкриті для наших клієнтів. За рахунок того, що Concord невеликий, у нас є можливість почути кожного клієнта”.
За останній рік Concord bank здійснив справжній прорив – запустив сервіс Masterpass, а картками Concord bank тепер можна розплачуватися за допомогою Apple Pay, Google Pay і GarminPay. Ще один значний крок – банку вдалося стати принциповим членом міжнародної платіжної системи VISA. Слід зазначити, що в цей список вдалося потрапити лише 8 банкам, із 76 існуючих в Україні. Крім того, Concord став першим банком в країні, що запустив мобільну версію Bank ID за технологією QR-коду спільно з «Приват банк». У цьому році також почав працювати інтернет-еквайринг, який дозволив таким лідерам української онлайн-бізнесу як LeoGaming, iPay і Grusha.ua прискорити платежі і обробку замовлень. Цей, і без того значний список, доповнюють і інші досягнення. Так, банк Concord підвищив кредитний рейтинг до рівня uaAA з прогнозом «стабільний». Цікаво, що аналогічний рейтинг мають “ПриватБанк” і “Укрпошта”. Крім цього, Concord став банком № 1 з видачі валюти з найпопулярнішою міжнародної карти (обіг за місяць перевищив 1 мільйон доларів США).
За останній рік банку також вдалося істотно розширити перелік сервісів та поліпшити існуючі. Наприклад, клієнти Concord можуть застрахувати свій автомобіль, зробивши всього 5 кліків, або перевести p2p по фото картки.
Для зручності клієнтів, компанія відкрила кілька VIP-відділень. Одне з них знаходиться в Дніпрі, на вулиці Бригадній, 11, а інше – в Одесі, на Колонтаївській, 9/11.
“Гроші потрібно заробляти для якоїсь мети, тому ми, за традицією, віддаємо 10% на благодійність. Таким чином і ми, і наші клієнти знаємо, що робимо правильне і добре діло”, – підкреслила Юлія Сусідка.
Цікаво, що банк охоче відвідують школярі та студенти: протягом лише 2018 року у відділеннях Concord провели понад двадцять екскурсій, які дозволили усім присутнім дізнатися про специфіку банківської справи.
Також в цьому році компанія відкрила третю Школу Банкіра, яка діє
на базі університету імені Альфреда Нобеля. Студенти цієї школи отримують цінні знання та навички, які можнаь одразу застосувати на практиці, працевлаштувавшись в банк.
Concord Вank відзначив свій 13-тий день народження в стилі "Baker's Dozen"
Успіхи компанії відзначили на всеукраїнському рівні. Так, Concord Bank потрапив в 10-ку найбільш успішних банків країни в категоріях «Інтернет-банкінг» та «Мобільний банкінг» на «Financial Club Awards 2019», отримав 4 нагороди за результатами престижної фінансової премії «FinAwards 2019», а картки Concord bank отримали друге місце в номінаціях «Краща дебітова картка», «Краща дебітна VIP- карта» і «Краща кредитна VIP- карта» і завоювали бронзу в номінації “Краща кредитна картка”. Крім цього, компанія перемогла у номінації “Лідер кредитування серед населення і значний внесок у розвиток благодійних проектів “в рамках українського проекту “Фінансові установи України 2018: гідні, успішні, надійні ».
“Ми стрімко розвиваємось і це викликає почуття радості та гордості. Зрозуміло,що зупинятися на досягнутому ми не плануємо. Попереду ще багато приємних сюрпризів “, – зазначила Юлія Сусідка.
За матеріалами:
Конкорд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас