Іван Світек піде з Альфа-Банку після злиття у жовтні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Іван Світек піде з Альфа-Банку після злиття у жовтні

Фондовий ринок
2347
Іван Світек прийняв рішення залишити Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк у жовтні 2019 року після завершення злиття двох банків, йдеться у офіційному повідомленні Альфа-Банку Україна. Івана Світека на посаді генерального менеджера Альфа-Банку замінить Рафал Ющак, що раніше працював у ПУМБі.
Чех Іван Світек очолив команду Альфа-Банку Україна у лютому 2017 року, а за рік, у лютому 2018 року був призначений головою правління Укрсоцбанку.
Банк повідомляє, що під керівництвом Івана Світека Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк пройшли унікальну для українського ринку трансформацію, результатом якої стала прибуткова діяльність Альфа-Банку Україна, істотне скорочення NPL-портфеля і портфеля непрофільних активів, посилення позицій об’єднаного банку в роздрібному бізнесі та в роботі з малим і середнім бізнесом.
Івана Світека на посаді генерального менеджера Альфа-Банку змінить Рафал Ющак, повідомили у банку. Рафал Ющак з 2015 року займає посаду керуючого директора Альфа-Банку Білорусь, а з квітня 2019 року входить до складу наглядової ради Альфа-Банку Україна. Рафал Ющак має понад 22 років досвіду на керівних посадах у різних банківських установах. Раніше він працював у польському PKO Bank Polski та Першому Українському Міжнародному Банку.
Раніше в інтерв‘ю агентству Інтерфакс-Україна Іван Світек повідомляв, що юридичне злиття Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку відбудеться восени 2019 року.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас