Понад 430 тис. грн виплатила СГ "ТАС" за пошкоджений універсал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 430 тис. грн виплатила СГ "ТАС" за пошкоджений універсал

Особисті фінанси
53
Аварія, в якій було серйозно пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Audi A4 Allroad, сталася в Маріуполі на Донеччині.
На проспект, яким рухався застрахований універсал, несподівано з другорядної дороги різко виїхав автомобіль Nissan. На жаль, зіткнення уникнути не вдалося.
В результаті аварії було пошкоджено передню частину кузову Audi A4: капот, крила, бампер, решітку радіатора тощо.
Страхова група «ТАС», отримавши повідомлення про інцидент, оперативно взялася до вивчення його обставин. Подію було визнано страховою та прийнято рішення про виплату клієнтові страхового відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків, що, згідно з висновком експертів, склали 430441 грн. Автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».
Нагадаємо, договір страхування наземного транспорту «ЄвроКАСКО 5 зірок» розроблений спеціалістами СГ «ТАС» з урахуванням актуальних потреб автомобілістів та їх побажань щодо страхового захисту на дорозі. Договір розрахований на всі категорії вітчизняних автовласників – з різними вимогами до рівня наповнення страхових програм та різними фінансовими можливостями. Так, «ЄвроКАСКО» включає в себе п’ять програм – за кількістю зірок, що передбачають різний рівень страхового покриття і, відповідно, різну вартість договору. Мінімальний тариф за договором складає 0,99%.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас