Важлива інформація для клієнтів "RwS bank" про зміну рахунків на міжнародний номер банківського рахунку по стандарту IBAN. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Важлива інформація для клієнтів "RwS bank" про зміну рахунків на міжнародний номер банківського рахунку по стандарту IBAN.

Особисті фінанси
68
3 05.08.2019 р. по 31.10.2019 р. дозволяється використання обох форматів рахунків: старого та нового. Нові рахунки відкриті в форматі IBAN.
Так , в документах на переказ коштів в реквізитах платника/отримувача можуть заповнювати як пару реквізитів (номер рахунку платника/отримувача та код платника/отримувача), так і номер рахунку платника/отримувача за стандартом IBAN. У разі заповнення номера рахунку платника/отримувача за стандартом IBAN, у реквізиті «код банку платника/отримувача» зазначатимуть нуль.
З 01 листопада 2019 року у реквізиті розрахункового документа «Рахунок» зазначатимуть номер рахунку платника/отримувача тільки за стандартом IBAN.
Це означає, що рахунки клієнтів всіх українських банків змінять формат.
В форматі IBAN , крім номера рахунку , буде міститись інформація про код країни та код банку.
Для України IBAN складається з 29 літерно-цифрових символів: код країни, контрольного розряду, код банку та номер рахунку.
Дізнатись про свій номер рахунку IBAN можна:
  • В системі Клієнт банку в меню «Рахунки»
  • У свого менеджера у відділенні банку
За матеріалами:
РВС Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас