«Основні тенденції на ринку внутрішнього державного боргу України»: аналітика експертів UKRSIBBANK — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Основні тенденції на ринку внутрішнього державного боргу України»: аналітика експертів UKRSIBBANK

Особисті фінанси
50
«За оцінками експертів UKRSIBBANK BNP Paribas Group іноземні інвестори сконцентрували у власності близько 50% облігацій внутрішньої державної позики, які знаходяться у вільному обігу (за винятком портфеля НБУ і цінних паперів, випущених в рамках програми докапіталізації державних банків). Левова частка портфеля нерезидентів представлена гривневими паперами з терміном обігу 6 років (більш точно 5,5 року), які в перспективі можуть бути включені в один з міжнародних індексів облігацій. На цьому фоні Міністерство фінансів України, ймовірно, скоротить пропозицію номінованих в іноземній валюті облігацій внутрішньої держпозики; очікувані в другому півріччі аукціони з продажу відповідних цінних паперів, головним чином, будуть орієнтовані на рефінансування облігацій в портфелі держбанків», — ключова інформація аналітичного огляду експертів UKRSIBBANK BNP Paribas Group від 1 серпня 2019 р. Більше інформації: аналітики та даних читайте за посиланням.
Щотижня наші колеги Групи інвестиційного бізнесу, який очолює Сергій Ягнич – керівник напрямку інвестиційного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group, готують «Ukrainian Capital Markets Weekly».
Наш банк постійно надає клієнтам аналіз гривневих інструментів з фіксованою дохідністю й макроекономічної ситуації в Україні. Аналізу піддаються гривневі суверенні, корпоративні й муніципальні облігації. Аналітика також включає в себе макроекономічні прогнози й оцінку впливу політичних та вагомих корпоративних подій в Україні на економіку та ринки облігацій.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас