До уваги клієнтів Славутcького відділення №39 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До уваги клієнтів Славутcького відділення №39

Особисті фінанси
41
Таскомбанк веде постійну роботу, щоб надавати максимально комфортні та якісні умови обслуговування як у відділеннях, так і через дистанційні канали обслуговування.
Повідомляємо вас, що з 8 серпня 2019 року обслуговування клієнтів Славутcького відділення №39 буде здійснюватися у Хмельницькому відділенні №47 за адресою: м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 52; тел.:(038)265-81-01.
Відділення надає повний спектр фінансових послуг як для фізичних, так і для юридичних осіб. Ви зможете здійснювати платежі, грошові перекази, розміщувати депозити на привабливих умовах, отримати кредит, а також безкоштовно оформити міжнародну платіжну картку для зарахування пенсійних та соціальних виплат.
Також пропонуємо вам скористатися перевагами інтернет-банкінгу з цифровим гаманцем від ТАСКОМБАНКУ — TAS2U. Здійснюйте платежі за реквізитами та перекази з картки на картку будь-який банків України, сплачуйте за комірне, інтернет та мобільний зв’язок. Відкривайте депозити за привабливими умовами, поповнюйте їх та знімайте, а також сплачуйте за кредитами та переглядайте інформацію щодо стану кредитів. Керуйте кредитними картками онлайн, переглядайте операції за своїми картками й рахунками, здійснюйте операції з валютообміну без візиту до відділення Банку.
З усіх питань щодо обслуговування ви можете звертатися до Хмельницького відділення №47 або за телефоном Контактного центру:
0800503580.
З 9 серпня Славутcьке відділення №39 припинять свою діяльність.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас