Всі кредити онлайн в одному безкоштовному додатку для Android — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Всі кредити онлайн в одному безкоштовному додатку для Android

Фінтех і Картки
1322
Друзі! Ось уже місяць як усі бажаючі можуть завантажити в Play Маркеті безкоштовний додаток для Android від Finance.ua. В ньому нам вдалося зібрати всі кредити, які можна отримати онлайн.
Додаток допоміг уже багатьом українцям, і особливо радує, що кожного тижня кількість користувачів зростає на 10%. Незабаром у додатку з’явиться і кредитний рейтинг, яким також можна буде користуватися абсолютно безкоштовно.
Щодня ми намагаємося додавати в додаток якомога більше фін. організацій, щоб допомагати вам робити виважений і правильний для себе вибір.
Всі кредити онлайн в одному безкоштовному додатку для Android
Чим зручний додаток? Всього за кілька хвилин за допомогою додатку можна отримати кредит на картку, використовуючи мобільний телефон. Причому абсолютно БЕЗКОШТОВНО. Більше не потрібно відвідувати відділення банків, або відвідувати безліч інтернет ресурсів, щоб підібрати і отримати кредит.
Навіщо мені додаток саме від Finance.ua? Наш сайт давно аналізує пропозиції щодо кредитів в Україні. За багато років сформували чітку систему перевірки кожного. А це означає, що в одному додатку вас чекатимуть перевірені фінансові організації, що надають кредити. Несподівані фінансові питання зможете вирішувати швидко і зручно.
Користуйтеся! Нагадуємо, додаток безкоштовний:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас