MoneyGram почала використовувати криптовалютні технології — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

MoneyGram почала використовувати криптовалютні технології

Фінтех і Картки
306
Друга найбільша в світі система грошових переказів MoneyGram почала використовувати продукт xRapid від каліфорнійського фінтех-стартапу Ripple для здійснення транскордонних платежів.
Про це заявив CEO MoneyGram Алекс Холмс.
За інформацією видання, перші транзакції через xRapid відбулися минулого тижня, проте компанія не розкрила дані щодо поточних обсягів платежів.
“Ripple стане нашим ключовим партнером для транскордонних розрахунків з використанням цифрових активів”, – зазначив Холмс.
Продукт xRapid побудований на базі токена XRP і дозволяє відправляти кошти в одній валюті і миттєво розраховувати одержувача в іншій валюті без необхідності постійних попередніх закупівель. У MoneyGram додали, що співпраця з Ripple може принести компанії додатковий прибуток за рахунок зниження витрат.
Холмс підтвердив, що фінтех-стартап також придбав акції MoneyGram по $4,10 при ціні $1,45 на фондовому ринку. Він не розкрив точну суму інвестицій, проте раніше ЗМІ повідомляли, що йдеться про $30 млн і зобов’язання придбати акції ще на $20 млн за потребою.
Ripple і MoneyGram уклали свою першу угоду ще на початку 2018 року.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас