Таскомбанк розпочав cпівпрацю в рамках спільного проекту України та ЄІБ для фінансування бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк розпочав cпівпрацю в рамках спільного проекту України та ЄІБ для фінансування бізнесу

Кредит&Депозит
36
26 липня 2019 року АТ «ТАСКОМБАНК» уклав угоду з Міністерством фінансів України та Публічним акціонерним товариством «Державний експортно-імпортний банк України».
Угоду підписано в рамках реалізації спільного проекту України та Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) «Основний кредит для малих та середніх підприємств та компаній з середнім рівнем капіталізації».
Спільний Проект передбачає фінансування українських підприємств. Завдяки співпраці з ЄІБ клієнти ТАСКОМБАНКУ зможуть отримати кошти за зниженими кредитними ставками як для фінансування інвестицій, так і оборотного капіталу.
У рамках спільного Проекту України та ЄІБ в ТАСКОМБАНКУ отримати кредит зможуть приватні підприємства у розмірі до 25 млн євро. Також фінансування надаватиметься проектам в області розвитку приватного бізнесу будь-якого розміру, енергоефективності та відновлюваних джерел енергії, екологічної інфраструктури та комунікаційних технологій, пом’якшення наслідків та адаптація до змін клімату.
«Як банку зі 100%-м українським капіталом, нам досить складно конкурувати вартістю ресурсів з державними банками та банками з іноземним капіталом. Тому співпраця з міжнародними фінансовими організаціями та партнерами щодо фінансування бізнесу є одним з важливих стратегічних кроків ТАСКОМБАНКУ, направлених на кредитування реального сектору економіки. Не виключено, що в майбутньому ми продовжимо співпрацю з Мінфіном та ЄІБ та розглянемо можливість збільшення обсягів фінансування, якщо звичайно відчуємо підвищення інтересу бізнесу до програми кредитування», — підкреслив Перший Заступник Голови Правління АТ «ТАСКОМБАНК» Володимир Дубєй.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас