До уваги позичальників Індустріалбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До уваги позичальників Індустріалбанку

Особисті фінанси
17
Згідно з “Умовами проведення реструктуризації кредитів фізичних осіб, наданих в іноземній валюті на придбання нерухомого майна” та додатковою угодою до договору кредитного (фізичних осіб на придбання нерухомості/на споживчі цілі під заставу нерухомості) (далі – Договір), укладеною між Позичальником та Банком (Далі – Сторони) в день проведення реструктуризації кредиту, за користування кредитом (його частиною) у гривні за період з 01 серпня 2019р. включно по день повного виконання зобов‘язань за цим Договором сплачуються проценти у такому розмірі:
річна процентна ставка у розмірі українського індексу ставок за депозитами фізичних осіб у гривні (для депозитів на 12 місяців), розрахованого на 01.07.2019р. за даними агентства “Thomson Reuters”, плюс 4 проценти річних, але в будь-якому випадку не менше розміру процентної ставки, зазначеної у п.1.2.2. цього Договору, та не більше подвійного розміру ставки, зазначеної у п.1.2.2. цього Договору.
Конкретний розмір процентної ставки за цим Договором, що буде розрахований згідно з п.1.2.3. цього Договору та діятиме згідно з домовленістю Сторін з 01.08.2019р., складає 19,58% річних. Український індекс ставок за депозитами фізичних осіб за даними агентства “Thomson Reuters” публікується на офіційному сайті Національного банку України http://bank.gov.ua.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас