Банк ПУМБ почав видавати платіжні картки автоматизовано — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк ПУМБ почав видавати платіжні картки автоматизовано

Фінтех і Картки
137
Банк ПУМБ вперше видав банківські припейд-картки за допомогою терміналів самообслуговування під час фестивалю UPark 16-18 липня.
Це стало можливо завдяки пристрою, вмонтованому в термінали поповнення платіжних карток, який дозволяє їх зберігати і видавати клієнту автоматично.
Все, що знадобилося клієнту для отримання картки – номер мобільного телефону, ініціали та кілька секунд часу. Таким способом на фестивалі отримали свої карти більше 50 відвідувачів заходу. Цей проект був реалізований за 6 тижнів «з нуля» як тестовий, в серії технологічних розробок, над якими працює ІТ-команда ПУМБ.
«В рамках стратегії digital-трансформації ПУМБ ми впроваджуємо культуру управління змінами на рівні всього банку. Зміни неможливі без інновацій, які, в свою чергу, неможливі без готовності йти на експеримент. Ця філософія дозволила нам переглянути стандартну функцію ІТ-підрозділу банку і почати працювати в форматі внутрішнього R&D центру. Ми тестуємо ефективність наших напрацювань в реальних умовах. Саме так народилася ініціатива з видачею карток на фестивалі UPark. Отримані успішні результати дозволяють нам в майбутньому розглядати можливість масштабування технології видачі карток за допомогою терміналів самообслуговування на рівні мережі банку», – коментує директор департаменту інформаційних технологій банку ПУМБ Андрій Бегунов
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас