Уніка Життя підтримала арт-проект «Ангели» в місті Лева — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уніка Життя підтримала арт-проект «Ангели» в місті Лева

Особисті фінанси
45
Уніка Життя підтримала арт-проект «Ангели» в місті Лева
Цілих три місяці львів’яни та гості міста матимуть змогу насолоджуватися масштабною виставкою «Ангели», що відкрилася на днях у місті Лева.
Куратор виставки Павло Гудімов розповів, що 30 музеїв і 5 приватних колекціонерів надали більше ніж 400 експонатів, які можна побачити у двох локаціях: у музеї Пінзеля, що на пл. Митній, 2, та у Палаці Лозинського у Львівській галереї мистецтв на вул. Стефаника, 3.
Кожен відвідувач може побачити на власні очі твори найвідоміших художників минулого й сучасності: від Дюрера, Рембрандта, Буше, Врубеля, Кульчицької, Новаківського, до Шагала, Кабакова, Равського, Костирка та Сільваші. А також різноманітні предмети археології, скульптури й живопису, артефакти масової культури.
Арт-проект готувався кілька років і вражає своїми масштабами. Значну фінансову підтримку проекту надав Український культурний фонд і ряд інших спонсорів та меценатів.
Одним з партнерів виставки стала Страхова компанія «Уніка Життя».
І тому ми щиро запрошуємо усіх, хто цікавиться мистецтвом, завітати до Львова і насолодитися не лише запашною кавою та прогулянками мальовничими вуличками старовинного міста, а й побачити «Ангелів» — ця виставка справді варта уваги.
А для тих, хто все ж не матиме можливості приїхати до Львова, ми хочемо зробити подарунок і розіграти книгу, присвячену цій унікальній виставці. Книга «Ангели» — це не лише художній альбом із чудовими ілюстраціями експонатів виставки, а й цікаве історичне і культурологічне дослідження теми проекту, та й взагалі справжня насолода для очей естетів.
Тож переходьте за посиланням, виконуйте дуже прості умови та отримуйте можливість виграти свій екземпляр «Ангелів»
За матеріалами:
Уніка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас