Гарвардський університет став першим за кількістю заможних випускників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гарвардський університет став першим за кількістю заможних випускників

Світ
408
Гарвардський університет очолив список ВНЗ з найбільшим числом надбагатих випускників (ultra-high-net-worth alumni), статки яких перевищують $30 млн, з великим відривом обійшовши інші вищі навчальні заклади в рейтингу, складеному міжнародною дослідницькою організацією Wealth-X.
За оцінками організації, кількість випускників Гарварду, які вважаються надзаможними, перевищує 13 650 осіб, а їх загальні статки становлять $4,7 трлн. На другому рядку рейтингу Wealth-X розташовується Стенфордський університет (5 580 осіб – $2,9 трлн), на третьому – Університет Пенсільванії (5 575 осіб – $1,8 трлн).
Ці три університети займають перші місця як в рейтингу США, так і в світовому, при цьому в останній увійшли лише три вищі навчальні заклади за межами Сполучених Штатів: британські Кембриджський і Оксфордський університети і французька бізнес-школа INSEAD.
У кожному з 20 університетів у світовому рейтингу є як мінімум 2000 випускників, які потрапляють до категорії надзаможних, при цьому в першій п’ятірці ВНЗ їхня кількість перевищує 3000 людей.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас