День фінансів, 1 серпня: чи чекати на долар по 20, секрет від Дубілета, оплата паркування зі смартфона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 1 серпня: чи чекати на долар по 20, секрет від Дубілета, оплата паркування зі смартфона

6042
Четвер, 1 серпня. Прогноз щодо валюти від експерта, варіант боротьби з корупцією від Дубілета, реакція на зміцнення гривні від НБУ.
Як перемогти корупцію? Секрет від Дубілета. Співзасновник monobank і радник в.о. голови СБУ Дмитро Дубілет заявив, що корупцію можна перемогти сучасними технологіями. За його словами, в Україні починається робота з рейдерством і тіньовим ринком алкоголю і сигарет. На митниці запустять експеримент, завдяки якому хабарі, що давалися митникам і есбеушникам, будуть спрямовані в бюджет.
В ім’я держави… і зарплат. Середня зарплата за багатьма професіями в держсекторі не нижча, ніж середня зарплата по країні. Як свідчать дані декларацій за минулий рік, найменша середня зарплата – у соціальних працівників – 5067 грн на місяць, а найвища – у суддів, менеджерів і керівників у Нацбанку, ПФУ та детективів НАБУ.
Відповідь Нацбанку для Маркарової. Голова Нацбанку Яків Смолій назвав поточне зміцнення гривні некритичним. Так він прокоментував критику міністра фінансів Оксани Маркарової. За його словами, Нацбанк діє згідно з правилами і документами, якими керується Департамент відкритих ринків.
Хочете знати більше: чого чекати від курсу в серпні і чи буде долар по 20? Дивіться нове відео з експертом Finance.ua. Дізнаєтеся відповіді на ці запитання:
Реєструємо ТОВ онлайн. З початку року МЕРТ розробляє спрощені умови ведення бізнесу в Україні. Наприклад, “Товариство з обмеженою відповідальністю” можна зареєструвати за кілька хвилин. Для цього необхідно авторизуватися в персональному кабінеті, сформувати заяву, обрати необхідні опції і накласти е-підпис. Щоправда, розглядатися заява буде протягом доби.
Зниження цін на газ. Для промисловості. Відсьогодні “Нафтогаз” знижує ціну на природний газ для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання. У порівнянні з цінами на липень, в серпні ціни знижені на 7,2-7,5%.
Оплачуємо паркування смартфоном. У Києві, крім паркувальних талонів, можна оплатити паркування за допомогою мобільного телефону. Наприклад, послугою ТелеПарк можуть скористатися абоненти операторів Vodafone і Kyivstar, які мають можливість використовувати свої електронні рахунки, а послугою SMS-паркування на номери 516 і 9393 може скористатися кожен водій. Детальніше тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас