Дрони контролюватимуть дорожній рух Іспанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дрони контролюватимуть дорожній рух Іспанії

Світ
360
Починаючи з 1 серпня, дорожнє управління Іспанії буде використовувати безпілотники для спостереження за водіями і виявлення випадків порушення правил.
Дрон буде в основному використовуватися для обстеження руху на дорогах з високим рівнем аварійності. Вони також будуть присутні в районах, де більше вразливих учасників дорожнього руху (пішоходи, велосипедисти, мотоциклісти).
На додаток до цих основних завдань безпілотники будуть використовуватися для моніторингу та підтримки операцій і спеціальних заходів, надання допомоги роботі вертольотів DGT і надання допомоги в надзвичайних ситуаціях, що вимагають негайних дій.
Зараз DGT має 11 невеликих безпілотників, три з яких сертифіковані Іспанським метрологічним центром. Знімки, зроблені з цих трьох, будуть використовуватися для штрафів водіїв з 1 серпня. Решта безпілотників будуть продовжувати використовуватися для регулювання і управління рухом, поки вони не отримають необхідну сертифікацію.
Управління дорожнього руху Цивільної гвардії буде повідомлено про те, що дрон фіксує порушення правил дорожнього руху, де це можливо, в іншому разі штраф буде винесено пізніше. Всі порушення будуть задокументовані з відповідним зображенням як доказ злочину водія.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас