Обсяг премій СГ "ТАС" перевищив мільярд гривень! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обсяг премій СГ "ТАС" перевищив мільярд гривень!

Особисті фінанси
34
Страхова група «ТАС» встановила черговий рекорд в продажах: за підсумками січня – липня обсяг залучених компанією платежів перевищив 1 мільярд гривень!
Примітно, що ще два роки тому на подолання позначки в 1 млрд грн страховикові знадобився рік – за результатами 2017 року СГ «ТАС» зібрала 1,024 млрд грн платежів. А ось минулого року обсяг залучених СГ «ТАС» платежів досяг 1 млрд грн вже за підсумками вересня, тобто за дев’ять місяців, при цьому загалом за 2018 рік було зібрано 1,388 млрд грн премій. І ось – новий рекорд: «висоту» взято за сім місяців!
Нагадаємо, за результатами І півріччя поточного року Страхова група «ТАС» посіла четверте місце на ринку за обсягом залучених премій: так, за шість місяців 2019 року компанією було зібрано 856,8 млн грн платежів – це на 36% більше, аніж за звітний період минулого року. Водночас за розміром чистих страхових платежів компанія посіла третє місце. Варто зазначити, що в абсолютних цифрах приріст обсягу продажів СГ «ТАС» вже протягом останніх трьох років є найбільшим серед страховиків, що працюють на вітчизняному ринку, – і за І півріччя 2019 року він склав 225,8 млн грн. Так, лише за полісами ОСЦПВ Страхова група «ТАС», яка наразі посідає перше місце на ринку «автоцивілки», залучила на 64 млн грн страхових платежів більше, аніж рік тому. За останніми даними, власник кожного восьмого автомобіля в Україні придбав поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників в Страховій групі «ТАС». І цей показник є найвищим на ринку. Безперечним лідером стала Страхова група «ТАС» і за показником приросту виплат за полісами ОСЦПВ, який склав 46 млн грн.
Перше місце Страхова група «ТАС» посіла на ринку й за загальним показником динаміки виплат: протягом січня – червня 2019 року компанією було відшкодовано за укладеними договорами страхування на 84,1 млн грн більше, аніж за І півріччя минулого року.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас