Експортно-імпортний банк США підтвердив повернення в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експортно-імпортний банк США підтвердив повернення в Україну

Фондовий ринок
758
Експортно-імпортний банк США підтвердив відновлення співпраці з Україною. Серед перших проектів – локомотиви для Укрзалізниці та співпраця в авіації.
Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян за результатами зустрічі з представниками компанії Wabtec Corporation та US EXIM.
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян відзначив успішність угоди між General Electric та АТ «Укрзалізниця». Він підкреслив, що відновлення роботи банку в Україні є позитивним сигналом для світових інвесторів та провідних компаній та оцінкою діяльності Міністерства інфраструктури за останні роки.
Під час зустрічі Експортно-імпортному банку США передано звернення Міжнародних авіаліній України щодо лізингу літаків виробництва компанії Boeing. Володимир Омелян запропонував US EXIM розглянути питання фінансування оновлення флоту українських авіакомпаній та зазначив, що стрімкий ріст авіації в Україні впродовж 2016 -2019 років потребує не тільки підтримки західних партнерів, а й уваги Уряду та Верховної Ради.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас