Нацкомісія повторно оштрафувала "Київоблгаз" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацкомісія повторно оштрафувала "Київоблгаз"

Фондовий ринок
218
Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), наклала другий цього місяця максимальний штраф на оператора газорозподільних мереж “Київоблгаз” за недопуск регулятора до позапланової перевірки.
Таке рішення регулятор ухвалив на своєму засіданні.
Регулятор наклав штраф в розмірі 850 тисяч гривень на “Київоблгаз” за недопуск представника НКРЕКП до позапланової перевірки, яка повинна була відбутися 19 липня.
Цього разу Нацкомісія повинна була перевірити порушення облгазом норм законодавства, що стосуються порядку встановлення міжповіркових інтервалів для вимірювальної техніки за категоріями, а також порядку надання засобів вимірювальної техніки на періодичну повірку, обслуговування та ремонт, за скаргою від фізичної особи.
У свою чергу “Київоблгаз” послався на своє право не допускати посадових осіб до перевірки, якщо органом не була затверджена і опублікована на сайті уніфікована форма акта, який передбачає перелік питань залежно від ступеня ризику.
Таким чином, “Київоблгаз” був уже вдруге цього місяця оштрафований на 850 тисяч гривень за недопуск регулятора до проведення заходів контролю.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас