Мобільний додаток ПУМБ Online завантажили більше 700 тисяч разів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мобільний додаток ПУМБ Online завантажили більше 700 тисяч разів

Особисті фінанси
17
Клієнти Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) завантажили мобільний додаток ПУМБ Online з Apple Store та Google Play понад 700 тисяч разів.
Станом на 24 липня цього року зафіксовано 725 тисяч завантажень. Це в 5 разів більше порівняно з показниками на початок року. В середньому ж за місяць фіксується 85-95 тисяч нових завантажень мобільного додатку.
«Ми постійно покращуємо наш мобільний додаток: так з початку року у додатку з’явилася можливість встановлювати ліміти, налаштовувати оплату за кордоном, створювати шаблони та додавати картки в Apple Pay. Крім того, через мобільний додаток можна відкрити строкові депозити та депозити на вимогу в трьох валютах. Паралельно з розширенням функціоналу покращується технічна складова: ми змінили механіку відновлення паролю, удосконалили систему ідентифікації клієнтів, створили зручний інтерфейс переказів та шаблонів. Саме завдяки постійному вдосконаленню, мобільний додаток від ПУМБ обирає все більше клієнтів», – прокоментував Директор департаменту Операційний сервісний центр ПУМБ Михайло Сергієнко.
Мобільний додаток ПУМБ Online дозволяє самостійно, без відвідування банку здійснювати основні банківські операції: Р2Р перекази, оплати рахунків, погашення кредитів, керування депозитами тощо. В ТОПі операцій червня вже традиційно перекази з картки на картку, зокрема за допомогою шаблонів, та поповнення мобільного рахунку. Також зростають сервісні операції по управлінню картками – дебетовою « всеКАРТОЮ » та кредиткою «всеМОЖУ».
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас