У Саудівській Аравії може з'явитися найдовша траса для випробування Hyperloop — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Саудівській Аравії може з'явитися найдовша траса для випробування Hyperloop

Світ
462
Компанія Virgin Hyperloop One 22 липня 2019 року в Лос-Анджелесі оголосила про початок співпраці з Саудівською Аравією з метою вивчення можливостей будівництва найбільшого полігону для випробувань, в тому числі сертифікаційних, на території економічної зони Король Абдулазіз, а також науково-технічного центру та виробничих потужностей на півночі міста Джидда.
Цй проект, який передбачає будівництво траси довжиною 35 км, спрямований на розвиток технологій Hyperloop в умовах Саудівської Аравії і відповідних компетенцій, які в подальшому можна було б перевести на комерційну основу і тиражувати. Реалізація проекту також дозволить локалізувати ланцюги поставок для системи Hyperloop і прискорити створення інноваційних кластерів на території королівства.
Технологія Hyperloop являє собою систему вакуумного трубопроводу для переміщення в спеціальних капсулах вантажів і пасажирів зі швидкістю приблизно 1000 км/год. Її пуск в експлуатацію дозволить скоротити час у дорозі між Ер-Ріядом і Джиддою з нинішніх 10 годин до 76 хв, а від Ер-Ріяда до столиці ОАЕ Абу-Дабі – з 8,5 год до 48 хв.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас