Трансформація ДФС переходить у завершальну фазу - Маркарова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Трансформація ДФС переходить у завершальну фазу - Маркарова

Казна та Політика
686
Трансформація Державної фіскальної служби вже переходить у завершальну фазу – податкова служба вже проводить необхідні процедури для повноцінного запуску своєї роботи, аналогічні процеси починає і митна служба.
Про це заявила міністр фінансів Оксана Маркарова, представляючи нового керівника служби Дениса Гутенка і главу Державної митної служби Максима Нефьодова.
За її словами, зараз необхідно швидко завершити всі необхідні процедури у створенні двох служб, але такі трансформації мають бути непомітними для бізнесу.
“На сьогодні головне – створити Митну службу з новими підходами, службу, яка буде максимально електронізована і максимально залучена в систему європейської митної безпеки”, – сказала вона.
“Денис Гутенко – тимчасово виконуючий обов’язки голови ДФС, але в подальшому він продовжить працювати над реформуванням митниці. Головне його завдання зараз – координувати роботу ДФС для того, щоб вжити заходів, необхідних для завершення комплексної реформи ДФС і початку роботи Державної податкової та Державної митної служб”, – підкреслила Маркарова.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас