Держкомпанія оголосила тендер на проектування нового аеродрому в аеропорту Дніпра — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держкомпанія оголосила тендер на проектування нового аеродрому в аеропорту Дніпра

Фондовий ринок
445
Державне підприємство «Фінансування інфраструктурних проектів» оголосило тендер на розробку проектно-кошторисної документації та її експертизу з будівництва аеродромного комплексу, включаючи нову смугу на території міжнародного аеропорту Дніпра.
Згідно з даними системи Prozorro, очікувана вартість робіт становить 56,2 млн грн. Фінансування відбуватиметься за кошти державного бюджету. Учасники можуть подавати пропозиції до 5 серпня 2019 року, а ціновий аукціон відбудеться на наступний день – 6 серпня.
Переможець торгів повинен буде розробити проектну документацію по стадіях «Проект» та «Робоча документація» до 20 грудня 2019 року.
Проект має включати реконструкцію і нове будівництво аеродромного комплексу з доведенням його характеристик до можливості обслуговувати повітряні судна класу «C» без обмежень, а також можливість подовження злітної смуги для забезпечення експлуатації літаків класу «D» («E»).
«При проектуванні розглянути варіанти розміщення нової смуги на території міжнародного аеропорту міста Дніпро в Дніпропетровській області, за результатами проведеної роботи надати на розгляд замовнику зазначені варіанти з метою вибору і прийняття найбільш доцільного в технічному і економічному плані», – йдеться в технічній документації до тендеру без вказівки вимог до довжини смуги.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас