Кількість відділень "Нової пошти" збільшилася на 43% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість відділень "Нової пошти" збільшилася на 43%

Фондовий ринок
1014
“Нова Пошта” за перше півріччя 2019 року відкрила понад 1200 нових відділень, збільшивши їх загальну кількість до 4 тис.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби групи.
“Основна “фішка” мережі – точки присутності відкриваються в селах і невеликих населених пунктах. Це важливо, адже все більше людей економить час і гроші, замовляючи доставку з онлайн-магазинів. Крім того, розвиток мережі “Нова Пошта” допомагає заробляти місцевим підприємцям – вони можуть відкривати пункти прямо у себе в магазинах”, – повідомив директор “Нова Пошта” Олександр Бульба.
У січні-червні 2019 року група компаній “Нова Пошта” доставила близько 100 млн посилок, вантажів і документів, її послугами скористалися понад 8 млн клієнтів.
За даними “Нової пошти”, кількість користувачів мобільного додатка в червні перевищила 2,6 млн.
У компанії також відзначили, що українці почали активніше замовляти товари через інтернет не тільки всередині країни, але і за кордоном.
“Зростання кількості посилок, замовлених за допомогою сервісу NP Shopping з США, склало 20%, з Великобританії – 86%. Доставки з Польщі збільшилися в 3 рази”, – зазначили в компанії.
За перше півріччя-2019 група компаній “Нова Пошта” перерахувала до бюджетів усіх рівнів понад 2 млрд грн податків і зборів – на 35% більше, ніж за аналогічний період минулого року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас