Deutsche Bank повідомив про мільярдні збитки в другому кварталі 2019 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank повідомив про мільярдні збитки в другому кварталі 2019 року

Фондовий ринок
762
Другий квартал 2019 року найбільший комерційний банк ФРН завершив із фінансовими втратами у 3,15 мільярда євро. Значні збитки спричинила глибока реорганізація, пояснюють в Deutsche Bank.
Про це повідомили у прес-службі компанії.
Такі значні фінансові втрати спричинені насамперед нарахуваннями у зв’язку з глибокою реорганізацією. Лише на ці цілі банк витратив 3,4 мільярда євро, йдеться у повідомленні.
Негативний фінансовий результат за другий квартал поточного року виявився більшим, ніж очікувалося, адже ще на початку липня у банку оцінювали можливі збитки в 2,8 мільярда євро. Торік у другому кварталі фінустанова отримала близько 410 мільйонів євро прибутку.
Голова правління Deutsche Bank Крістіан Зевінг (Christian Sewing) пояснив, що саме в другому кварталі на компанію припала “левова частка витрат”, передбачених не перебудову моделі ведення бізнесу. Без витрат на реорганізацію Deutsche Bank був би прибутковим у другому кварталі цього року, пояснив Зевінг. Він також визнав, що компанія вже зробила “важливі кроки для відновлення Deutsche Bank”.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше наглядова рада Deutsche Bank ухвалила рішення про докорінну реорганізацію німецького фінансового велетня. Планується, зокрема, вихід із глобальної фондової торгівлі. Водночас до 2022 року буде скорочено близько 18 тисяч робочих місць.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас