Укрзалізниця почала використовувати тепловози General Electric на кордоні з Польщею — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця почала використовувати тепловози General Electric на кордоні з Польщею

Фондовий ринок
2227
Локомотиви «Тризуб» виробництва компанії General Electric почали використовувати на ділянці Ковель-Ізов, що на кордоні з Польщею.
Про це повідомляється на сайті Укрзалізниці.
“Локомотиви General Electric ефективно працюють на нових маршрутах. Так, нові локомотиви проходять експлуатацію на дільниці Ковель — Ізов Львівської залізниці. Це вже четверта регіональна філія Укрзалізниці, де задіяні до перевезень тепловози GE”, – розповів голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.
За його словами, експлуатація цих тепловозів дозволить економити суму близько 35 млн грн на рік. За рахунок економії дизельного палива — 18,6 млн грн, економії витрат на технічне обслуговування — 9,8 млн грн.
«Загалом дільниця Ковель — Ізов є частиною стратегічного транспортного коридору, так званими воротами України до ЄС, через які перевозяться транзитні та експортні вантажі. Укрзалізниця вже готується до електрифікації цієї ділянки, але до завершення цих робіт і запуску поїздів на електротязі нам важливо організувати тут безперебійні перевезення та забезпечити максимальну ефективність. Тепловози General Electric можуть нам у цьому допомогти», — резюмував очільник компанії.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас