Апеляційний суд відмовився знімати арешт з арештованих активів Коломойського у справі ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Апеляційний суд відмовився знімати арешт з арештованих активів Коломойського у справі ПриватБанку

Фондовий ринок
322
Київський апеляційний суд відмовив Національному банку України у знятті арешту з активів колишнього власника ПриватБанку Ігоря Коломойського та компаній, які йому належать. Нацбанк хотів зняти арешт, щоб мати можливість погасити заборгованість банку за кредитами.
Відповідні відомості з’явилися у судовому реєстрі.
Зазначається, що це вже друге рішення не на користь Нацбанку. Сам арешт на активи олігарха наклала Генеральна прокуратура у справі про ймовірне виведення коштів з ПриватБанку його колишніми власниками напередодні націоналізації у 2016 році. Ці активи перебували в іпотеці Нацбанку і наразі установа намагається їх продати, щоб погасити цю іпотеку.
Серед арештованого майна, зокрема, земельні ділянки на гірськолижному курорті «Буковель», а також майно металургійних заводів олігарха в Україні.
Нагадаємо, що за декілька днів до президентських виборів суди ухвалили одразу три рішення на користь колишнього власника ПриватБанку Ігоря Коломойського. Так, 18 квітня — за три дні до другого туру виборів — Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов олігарха Ігоря Коломойського до Національного банку України та Кабінету міністрів України щодо неправомірності націоналізації ПриватБанку.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас