Влада Києва пропонує "Укрпошті" альтернативні варіанти центрального відділення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Києва пропонує "Укрпошті" альтернативні варіанти центрального відділення

Фондовий ринок
499
Департамент комунальної власності Києва пропонує АТ “Укрпошта” альтернативні варіанти для переїзду відділення 01030 на вулиці Богдана Хмельницького, 44.
Про це заявили у прес-службі Київради.
Зазначається, що під час зустрічей з представниками “Укрпошти” Київрада пропонувала розмістити поштове відділення у наявних вільних приміщеннях комунальної власності на правах оренди.
“При цьому було підтверджено, що ці приміщення мають бути аналогічної площі, розташовані поблизу вулиці Б.Хмельницького, 44, а в разі потреби ремонту, його буде здійснено за рахунок балансоутримувача. Зокрема, було запропоновано приміщення за адресою: вул. Б.Хмельницького, 26-28/55г, вул. Володимирська, 51а”, – йдеться у повідомленні.
У Київраді додають, що за результатами огляду запропонованих приміщень представник “Укрпошти” не висловив згоди чи відмови від запропонованих варіантів.
“Наразі з урахуванням необхідності забезпечення мешканців району поштовими послугами з максимальною територіальною зручністю робота щодо вирішення питання пошуку придатного приміщення АТ “Укрпошта” триває”, – заявили у прес-службі.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас