Влада Києва хоче забрати центральний офіс "Укрпошти": компанія буде судитися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Києва хоче забрати центральний офіс "Укрпошти": компанія буде судитися

Фондовий ринок
824
“Укрпошта” буде шукати місце для передислокації відділення 01030 на вулиці Богдана Хмельницького, 44 у столиці, через рішення Київради передати орендоване приміщення в оренду Господарського суду Києва зі зниженням плати більш ніж удвічі, через що місто ризикує недоотримати близько 770 тисяч гривень .
Про це заявив гендиректор “Укрпошти” Ігор Смілянський на зустрічі з користувачами відділення 01030 у Києві 18 липня.
“Ми будемо судитися за збереження цього відділення, в той же час плануємо план “Б”, без нього – ніяк. Будемо шукати приміщення поблизу, щоб у разі, якщо нас все ж таки закриють, перенести відділення туди”, – заявив гендиректор “Укрпошти”.
Він підкреслив, що компанії буде дуже нелегко знайти аналогічне приміщення у центрі Києва.
За інформацією компанії, закриття відділення підтримали сім із 12 депутатів Київради – Сергій Артеменко, Михайло Іщенко, Вадим Сторожук, Андрій Андрєєв, Вадим Пишняк (усі – фракція “Солідарність”), а також Анна Свириденко (“Батьківщина”) і Михайло Будилів (“Свобода”).
“Чомусь у інших областях ці партії подають на нас до суду через закриття відділень, де немає кому працювати, але у Києві вони повністю закривають відділення, що працює і в якому обслуговується понад 11 тисяч клієнтів. Не знаю, чому так відбувається, але ми всіма доступними способами будемо це оскаржувати”, – зазначив він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас