BNP Paribas: Найкращий у світі банк корпоративної відповідальності у 2019 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BNP Paribas: Найкращий у світі банк корпоративної відповідальності у 2019 році

Особисті фінанси
147
BNP Paribas – головний акціонер UKRSIBBANK названий «Кращим у світі банком за корпоративну відповідальність» за 2019 рік провідним виданням у сфері міжнародних фінансів Euromoney. Під час церемонії нагородження, яка відбулася в Лондоні в середу 10 липня 2019 року, BNP Paribas також отримала ще 3 інші престижні нагороди.
4 Euromoney Awards for Excellence 2019
Більше ніж 25 років Euromoney визнає кращих банків у кількох категоріях – «Euromoney Awards».
Цього року BNP Paribas отримав 4 нагороди:
Кращий у світі банк корпоративної відповідальності
Кращий банк Люксембургу
Кращий банк фінансування Західної Європи
Кращий банк Західної Європи у сфері транзакцій.
Чому BNP Paribas є найкращим у світі банком корпоративної відповідальності?
Бути «Кращим банком у світі за корпоративну відповідальність» — це відмінність, що визнає діяльність усіх співробітників BNP&nbps;Paribas Group, які працюють з клієнтами для створення нової, інноваційної та інклюзивної моделі банківської діяльності.
Ще у 2017 році Група створила окремий напрямок, щоб зробити BNP Paribas справжнім лідером у сфері сталого фінансування, соціальної та екологічної відповідальності. З того часу усі представництва BNP Paribas розробили різні ініціативи, спрямовані на підвищення позитивного впливу своєї діяльності на навколишнє середовище та соціальну інклюзію, з особливою увагою до молоді, підприємців та локальних аспектів.
BNP Paribas дотримується своєї стратегічної мети – бути провідним банком корпоративної відповідальності:
Підтримуючи перехід до більш стійкої моделі, відповідно до Цілей сталого розвитку ООН, ми продовжуємо активізувати КСВ в межах Групи і допомагати всім нашим клієнтам здійснювати власний перехід, фінансуючи оновлення їх будинків або офісів, допомагаючи їм замінювати транспортні засоби або комп’ютери, консультуючи їх у інвестиційних рішеннях, тощо. Ми продовжуємо будувати нові рішення для наших клієнтів, щоб спільно працювати над створенням стійкої форми фінансування.
Підтримуючи різноманіття та інклюзію: бути «соціально» відповідальною компанією також означає щоденні заходи для створення більш інклюзивного суспільства. Тому ми активно підтримуємо соціальне підприємництво (соціальний бізнес) та мікрофінансування по всьому світу. Ми підтримуємо молодь у сфері освіти, житла та зайнятості, щоб забезпечити однакові можливості для всіх. Крім того, ми щодня працюємо над просуванням гендерної рівності в плані рівної оплати праці, а також шляхом створення навчальних курсів та надання підтримки жіночому підприємництву тощо.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас