У Зеленського повідомили, які дороги в Миколаївській області відремонтують насамперед — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Зеленського повідомили, які дороги в Миколаївській області відремонтують насамперед

Казна та Політика
779
Президент України Володимир Зеленський доручив визначити пріоритетні дороги в Миколаївській області, які необхідно відремонтувати в першу чергу, а також упорядкувати умови тендерів на дорожній ремонт, – повідомляє в середу прес-служба глави держави.
Під час поїздки в Миколаївську область Зеленський оглянув ділянку дороги М14 Миколаїв – Кропивницький.
За словами в. о. начальника Служби автомобільних доріг на Миколаївщині Андрія Максименка, для завершення ремонту цієї автодороги необхідно ще 1,5 млрд грн. Крім того, є потреба в ремонті дороги Н24.
«Чи можемо ми побудувати ці дороги до кінця наступного року? Ми розмовляли вчора з Федеральним канцлером Німеччини пані Меркель, є EUR150 млн кредитних коштів», – сказав президент.
У свою чергу, керівник апарату Антимонопольного комітету України Юрій Литвин повідомив про наявність системних зловживань з боку як замовників, так і учасників тендерних процедур.
«Зараз у нас на розгляді – 1100 процедур по Україні на загальну суму 86 млрд грн з ознаками зловживань. Кожна третя процедура має ознаки зловживань. Щодо Миколаєва – це близько 20 справ, які мають ознаки зловживань, в тому числі і по цій ділянці дороги, де брали участь «Росдорстрой» і «Альтком». Ці дві компанії ходять парами на всі тендери», – повідомив він.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас