Обов’язки Головного бухгалтера Індустріалбанку покладено на Людмилу Жукову, заступника Головного бухгалтера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обов’язки Головного бухгалтера Індустріалбанку покладено на Людмилу Жукову, заступника Головного бухгалтера

Особисті фінанси
32
З 15 липня 2019 року рішенням Правління виконання обов’язків головного бухгалтера Індустріалбанку покладено на Заступника Головного бухгалтера Людмилу Жукову у зв’язку із звільненням з посади Головного бухгалтера Степана Стоянова. Людмила Миколаївна займає позицію заступника Головного бухгалтера з 6 грудня 2017 року, раніше – в період з 12 червня 2007 року по 5 грудня 2017 року працювала на посаді Першого Заступника головного бухгалтера. Стоянов Степан Степанович звільнений з посади Головного бухгалтера Індустріалбанку 12 липня 2019 року за угодою сторін.
Людмила Жукова має вищу фінансову освіту – магістр з фінансів (Запорізька Державна інженерна академія). В Індустріалбанку працює вже понад 20 років – з 17 травня 1999 року. Загальний стаж роботи у банківській сфері складає понад 34 роки.
Степан Стоянов не володів акціями Індустріалбанку, Людмила Жукова також не має участі у фінансовій установі.
Від імені Правління та всього колективу банку Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку, виразив пошану Степану Стоянову: “Ми дуже вдячні Степану Степановичу за роки відданої роботи задля розвитку спочатку Експрес-Банку, а останні два роки – Індустріалбанку. Його професіоналізм, наполегливість та віддане служіння улюбленій справі є тими рисами, які викликають велику пошану та щире захоплення”.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас