ТАС24 Бізнес збільшив фінансування переможців державних тендерів до 2 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТАС24 Бізнес збільшив фінансування переможців державних тендерів до 2 млн грн

Фондовий ринок
659
У травні 2019 ТАС24 Бізнес запустив нову послугу — Фінансування переможців державних тендерів. Послуга дозволяє учаснику тендера одразу після перемоги отримати кошти для фінансування процесу виробництва товарів / надання послуг.
ТАС24 Бізнес збільшив фінансування переможців державних тендерів до 2 млн грн
На нову послугу з’явився значний попит серед представників малого та середнього бізнесу, з травня цього року вже видано кредити на постачання кам’яного вугілля, будівельні послуги, постачання будівельних матеріалів, організацію громадського харчування та інші.
При цьому попит на ринку продемонстрував, що бізнес має потребу в значних сумах фінансування державних контрактів, тому ТАС24 Бізнес з липня 2019 року збільшив максимальну суму до 2 млн грн. Вона доступна як для юридичних осіб, так і для ФОП.
Переваги «Фінансування переможців державних закупівель»:
  • Фінансування проекту на старті: отримання коштів для виготовлення товарів / надання послуг до початку виконання робіт
  • Зручність: 100% онлайн-режим отримання та погашення кредитних коштів на поточний рахунок, мінімальний пакет документів
  • Швидкість: приймаємо рішення за 24 години
  • Гнучкість: можливість отримати кредитні кошти частинами в межах ліміту
  • Доступність: без застави
  • до 2 млн грн для юридичних осіб і для ФОП
  • транші 30, 60, 90 та 180 днів (чим менший строк траншу, тим нижча ставка)
  • валюта: гривня
  • без поруки для підприємців, порука власника для юридичних осіб
  • виплата процентів щомісячно, транші — в кінці строку траншу
  • можливе дострокове погашення без будь-яких додаткових комісій
Великі тендерні майданчики країни вже високо оцінили корисну інновацію ТАС24 Бізнес і послуга «Фінансування переможців державних закупівель» вже доступна всім представникам бізнесу на zakupki.prom.ua та ubiz.ua. Найближчим часом буде розширено коло тендерних майданчиків, де можна скористатися новою послугою.
«Ми постійно вивчаємо потреби малого та середнього бізнесу, тому добре розуміємо, які саме інновації будуть насправді корисними. Наша нова послуга викликала значний попит, тому що вона вирішує серйозну проблему дефіциту обігових коштів в умовах довгострокової передоплати.
При цьому ми швидко адаптуємо наші продукти до потреб ринку. Ми стартували нову послугу з лімітом 1 млн грн для ЮО та 0,5 млн грн для ФОП, але після видачі першого кредиту на 0,9 млн грн побачили, що бізнесу потрібні більші суми і підвищили ліміт до 2 млн грн, при чому як для ЮО, так і для ФОП.
Це дозволить малому та середньому бізнесу реалізовувати досить великі контракти для державних структур.
Фінансування переможців державних закупівель — це важливий інструмент, який дозволяє малому та середньому бізнесу успішно виконувати державні контракти», — коментує Олександр Ніколенко, керівник ТАС24 Бізнес, онлайн- банку для малого та середнього бізнесу.
Подати заявку на фінансування і отримати рішення можна прямо зараз. Вам залишиться тільки перемогти в тендері, а фінансування його виконання візьме на себе ТАС24 Біизнес.
А ще ТАС24 Бізнес запрошує всі тендерні майданчики до співпраці. Напишіть на credit@tas24b.ua і створіть додаткові корисні можливості для ваших клієнтів!
Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011 р.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас