Названо п'ятирічні кросовери, які менше за інших втрачають у ціні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо п'ятирічні кросовери, які менше за інших втрачають у ціні

Технології&Авто
21685
Згідно з новим дослідженням аналітичного агентства “Автостат”, серед кросоверів через п’ять років після купівлі найменше втрачають у ціні Toyota RAV4, Mazda CX-5 і KIA Sportage.
Через п’ять років після купівлі новенького Toyota RAV4 він зберігає від 88,7% до 107,7% своєї початкової вартості, залежно від комплектації. Тобто п’ятирічний RAV4 в деяких випадках (в базовій комплектації з 2,0 л бензиновим двигуном потужністю 146 к.с., який працює разом з шестиступінчастою механічною коробкою передач) коштує навіть дорожче, ніж абсолютно нова модель п’ять років тому. Це єдиний п’ятирічний кросовер, який можна продати дорожче, ніж його купив.
Mazda CX-5 через п’ять років після купівлі зберігає 80,7-99,9% від своєї початкової ціни. Найбільше цінують версію з 2,0 л двигуном потужністю 150 к.с., що працює разом з шестиступінчастою “механікою”. Таку версію через п’ять років після купівлі можна продати майже за повну її первісну ціну.
KIA Sportage через п’ять років після купівлі зберігає 82,2-92,3% від своєї початкової ціни. Найбільш актуальною є повнопривідна версія з дизельним двигуном потужністю 185 к.с., який працює разом з 8-ступінчастим “автоматом”.
Ці три кросовери найкраще купувати, якщо розраховуєш їздити на них не менше п’яти років. Вони найменше втрачають у ціні. Також відносно небагато втрачають у вартості такі кросовери, як Nissan X-Trail, Mitsubishi Outlander і Volkswagen Tiguan (від 66,8% до 84,4%, залежно від комплектації).
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас