Ford випустить позашляховий універсал, який замінить відразу три моделі американського бренду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford випустить позашляховий універсал, який замінить відразу три моделі американського бренду

Технології&Авто
2950
Компанія планує випустити нову модель, яка стане заміною відразу трьом автомобілям американського бренду – Mondeo, S-Max і Galaxy.
Про це повідомляє Autocar з посиланням на джерело, знайоме з ситуацією.
За його словами, новинку можна буде порівняти з позашляховим універсалом Subaru Outback. Очікується, що прем’єра новинки відбудеться на початку 2021 року.
Автомобіль побудують на платформі C2, яка вже лежить в основі Focus. До гамми моторів машини увійдуть бензинові і дизельні двигуни. Також варто очікувати появи гібридної модифікації універсалу, до складу силової установки якої увійде 1,5-літровий бензиновий двигун з трьома циліндрами і електромотор.
Наразі не відомо, чи буде автомобіль пропонуватися з системою повного приводу. Також поки що не розкривається назва майбутньої моделі.
Ще однією новинкою Ford стане компактний кросовер Puma. Європейські продажі автомобіля, покликаного зайняти місце між моделями EcoSport і Kuga, почнуться до кінця року. Машину побудували на платформі хетчбека Ford Fiesta нового покоління. Ford Puma отримав багажник об’ємом 456 л, що має стати «найкращим у класі показником». Автомобіль можна буде придбати з силовою установкою, що працює за схемою «м’який гібрид».
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас