Розумна позика: відкриваємо можливості заробітку на кредитці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розумна позика: відкриваємо можливості заробітку на кредитці

Кредит&Депозит
394
Як картки ТАСКОМБАНКУ дозволяють скористатися кредитним лімітом і при цьому заробити.
В останні кілька років для багатьох українців банківські картки стали найкращою альтернативою кеш-кредитів і так званих позик «до зарплати». Адже «пластик» з кредитним лімітом робить позикові кошти більш доступними і дозволяє грамотно розпоряджатися коштами – економити і навіть заробляти.
Про те, що українці оцінили переваги кредиток, свідчить активний розвиток цього сегменту. За даними НБУ за 2018 рік, сегмент банківських карток зріс на 1,8%. Найбільш активні гравці значно наростили випуск карток. Більше ніж удвічі в 2018-му збільшив емісію пластикових карток ТАСКОМБАНК. У 2019 році тенденція продовжилася: за перше півріччя приріст склав майже 50%.
«Попит на кредитні картки в ТАСКОМБАНКУ формують клієнти, які бажають мати під рукою додаткові кредитні ресурси для незапланованих витрат або повсякденних розрахунків, – говорить Вадим Воловик, директор з розвитку продуктів роздрібного бізнесу ТАСкомбанк. – Постійний доступ до кредитного ліміту, гнучкі можливості для його погашення і наявність додаткових можливостей, таких як кешбек і бонуси, – головна перевага кредитних карток в очах клієнтів».
На ринку сьогодні безліч пропозицій, однак можливості кредиток і вартість їх обслуговування в різних банках можуть істотно відрізнятися. Щоб розібратися у всіх нюансах, потрібно аналізувати низку критеріїв: ставку кредитування, розмір кредитного ліміту і пільгового періоду, умови відкриття та обслуговування картки, наявність додаткових комісій, наявність зручного мобільного банкінгу. Кешбек і бонусні програми також залишаються в центрі уваги клієнтів.
Кешбек – це повернення на картку частини суми покупок. Як правило, його можуть запропонувати своїм клієнтам лідери ринку зі зростаючим картковим бізнесом. Різні банки нараховують бонуси по-різному, тому варто звернути увагу, чи є можливість вивести кошти на картку і користуватися ними вільно.
«Велика п’ятірка» – найпопулярніша картка ТАСКОМБАНКУ. На думку клієнтів, це ідеальний платіжний інструмент для щоденних покупок. Безкоштовне оформлення не займе багато часу: потрібно тільки паспорт та ІПН (код). Тільки якщо клієнт бажає відкрити кредитний ліміт на суму понад 30 тис. грн, може знадобитися довідка про доходи.
Кешбек за розрахунки карткою в супермаркетах і АЗС за рахунок кредитного ліміту становить 2%. За будь-які інші покупки в магазинах і інтернеті, як за кредитні, так і за особисті кошти, – 1%. 55 днів пільгового періоду дозволяють користуватися кредитним лімітом безкоштовно. Потім доведеться платити 3,6% на місяць, що помітно менше, ніж за кредитом готівкою. Погасити заборгованість можна без комісій – поповнення картки безкоштовне.
Як і в багатьох банках, повернувши гроші до 25 числа наступного місяця, власники картки «Велика п’ятірка» звільняються від сплати відсотків. Але далеко не у всіх банків можна додатково заробити 2% від суми покупок, оплачених за рахунок кредитного ліміту. Всупереч усталеним уявленням, використання кредитного ліміту по картці «Велика п’ятірка” не вимиває кошти з гаманця, а дозволяє їх заощаджувати.
«Ми пропонуємо своїм клієнтам можливість отримати дохід, зберігаючи на картці власні гроші. На залишок власних коштів нараховуємо 10% річних. Вдало комбінуючи кешбек і відсотки на залишок за допомогою картки «Велика п’ятірка» цілком можна заробити собі за рік «тринадцяту зарплату». Максимальна сума кешбеку за місяць становить 777 грн», – пояснює Вадим Воловик.
Ще одна унікальна на ринку картка від ТАСКОМБАНКУ – #PudraCard. Це перша в Україні кредитна картка для дівчат. Її трендовий дизайн в рожевих відтінках, підвищений кешбек на шопінг і салони краси в 3-5%, кредитний ліміт до 100 тис. грн, знижки у партнерів підкорили серця клієнток. За підсумками першого півріччя 2019 року понад 11 тис. дівчат вже замовили #PudraCard. А в лютому саме ця картка стала офіційною кредиткою Ukrainian Fashion Week 2019.
«Замовити картку можна за хештегом #PudraCard в Instagram. Дотатаньо надіслати в банк фото паспорта та ІПН, а якщо необхідний кредитний ліміт понад 30 тис. грн – довідку про доходи. Картку в будь-який зручний час і місце доставить мобільний банкір. Це рішення стало успішною інновацією на банківському ринку в напрямку доступності продукту», – підкреслив Вадим Воловик.
Висока оцінка експертів, яку отримують картки ТАСКОМБАНКУ, додатково підтверджує їхні конкурентні переваги. За результатами дослідження одного з українських фінансових видань, кредитні картки «Велика п’ятірка» і #PudraCard увійшли в трійку найкращих кредиток країни.
Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011 р.
Джерело: Фокус, №28 від 12 липня 2019 р.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас