Нефьодов звільнився з МЕРТ, з понеділка - в Держмитслужбі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нефьодов звільнився з МЕРТ, з понеділка - в Держмитслужбі

Казна та Політика
525
Новопризначений голова Державної митної служби (ДМС) Максим Нефьодов завершив свою роботу на посаді заступника міністра економічного розвитку і торгівлі та з понеділка, 15 липня, приступає до обов’язків керівника митної служби.
“Вчора був останній робочий день, е-декларацію про звільнення до НАЗК подав, обхідний лист підписав, трудову (книжку) забрав. Дякую Міністерство економічного розвитку, буду сумувати. З понеділка – на митниці”, – написав він на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в суботу.
Нефьодов зазначив, що за чотири роки його роботи в МЕРТ вдалося створити систему електронних держзакупівель ProZorro, систему електронних аукціонів “ProZorro.Продажі”, забезпечити зростання на 16 місць в рейтингу Doing Business, запустити малу приватизацію, реформувати систему державного нагляду і інспекцій, а також скасувати радянські ГОСТи і провести 7 “дерегуляційних Кабмінів”. Також були запущені портал координації міжнародної технічної допомоги (МТД) в Україні ProAID і портал з фінансовими даними про держпідприємства ProZvit.
Як повідомлялося, Комісія з питань вищого корпусу держслужби рекомендувала уряду призначити Нефьодова главою Державної митної служби за підсумками заключного етапу конкурсу 26 червня.
5 липня Кабінет міністрів України звільнив Нефьодова з посади заступника міністра економічного розвитку і торгівлі та призначив главою Державної митної служби.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас