З японської біржі вкрали криптовалюту на 32 млн доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З японської біржі вкрали криптовалюту на 32 млн доларів

Фінтех і Картки
518
У світі триває “епідемія” зломів кріптобірж. Так, невідомі зловмисники зуміли викрасти близько 3,5 млрд єн (32 млн доларів) в криптовалюті з рахунків японської онлайн-біржі Bitpoint Japan.
“Вночі з 11 на 12 липня в системі торгівлі віртуальною валютою сталася помилка переказу коштів. Проведене розслідування показало, що в результаті шахрайських дій відбулося незаконне виведення криптовалюти. Загальна сума вкрадених активів становить 3,5 млрд єн, з яких 2,5 млрд (23 млн доларів) – це кошти клієнтів”, – повідомила біржа.
Представники Bitpoint Japan принесли вибачення і пообіцяли в найкоротші строки розібратися з ситуацією. Зараз на біржі припинені всі операції.
Це не перший подібний злом в Японії за останній час. Минулого року японська онлайн-біржа Tech Bureau втратила близько 6,7 млрд єн (60 млн доларів) в криптовалюті.
А найбільша крадіжка сталася в Японії на початку 2018 року. Тоді хакери вивели з рахунків торгового майданчика Coincheck криптовалюту NEM на суму 58 млрд єн (близько 534 млн доларів).
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас