ПриватБанк відкриває випуск геймерських карток Play Visa — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк відкриває випуск геймерських карток Play Visa

Фінтех і Картки
165
Титульний партнер Федерації кіберспорту України (UESF) ПриватБанк за підтримки компанії Visa відкриває випуск спеціальних платіжних карток для геймерів – Play Visa. Унікальні картки з геймерським дизайном і ніками гравців дають можливість отримувати кешбек у разі купівель на різних ігрових платформах і знижки в магазинах на девайси, комплектуючі ПК тощо.
«Кіберспорт об’єднує людей у ​​віртуальному та реальному просторі, тому ще в січні ми вирішили підтримати розвиток кіберспорту в Україні, ставши інформаційним партнером UESF, – говорить керівник департаменту розвитку E-commerce продуктів ПриватБанку Христина Кармазіна. – Заручившись підтримкою компанії Visa, ми рухаємося далі та стаємо титульним партнером першого всеукраїнського кіберспортивного турніру, а також випускаємо картку Play для геймерів».
Картку Play Visa можна замовити через сайт Федерації кіберспорту України або за посиланням, а також отримати на одному з турнірів у рамках першого чемпіонату України з кіберспорту.
«Я пишаюся тим, що Федерація кіберспорту України виходить на новий рівень співпраці з ПриватБанком за підтримки компанії Visa. Тепер геймери з нашої країни зможуть отримати унікальну картку геймера, яку ми випустимо спільно», – зазначив глава Федерації кіберспорту України Артур Єрмолаєв.
Усі учасники фіналу першого чемпіонату України з кіберспорту з призовим фондом в 1 000 000 грн, що пройде за підтримки Visa та ПриватБанку в Дніпрі з 11 по 13 жовтня, отримають картки Play Visa безкоштовно. А в рамках івенту серед власників карток Федерація кіберспорту України розіграє ігрові скіни на загальну суму 2 000 євро.
Бажаєте оформити картку Visa Приватбанк?
Переходь за посиланням
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас