Нафтогаз планує витратити 30 млн грн на міжнародних юристів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафтогаз планує витратити 30 млн грн на міжнародних юристів

Фондовий ринок
223
Нафтогаз оголосив тендер на закупівлю послуг щодо юридичного супроводження діяльності компанії в іноземних судах, арбітражах, а також іноземних організаціях та установах. На ці цілі планують витратити 30 мільйонів гривень.
Про це йдеться у повідомленні прес-служби Нафтогазу.
НАК «Нафтогаз України» запрошує усіх зацікавлених взяти участь у відкритих торгах на закупівлю юридичних послуг, пов’язаних із забезпеченням захисту інтересів компанії в іноземних юрисдикціях, у тому числі в іноземних державних органах, організаціях, установах, іноземних чи міжнародних судах, арбітражах, міжнародних організаціях, іноземних фінансових установах, у відносинах з іншими юридичними та фізичними особами з усіх питань, що виникають в процесі її зовнішньоекономічної діяльності”, – ідеться в повідомленні.
Очікувана вартість закупівлі послуг становить 30 млн грн.
Зазначається, що послуги юристів Нафтогаз планує придбати на найближчий рік. Окрім іншого, у компаніє очікують, що юристи будуть надавати консультації щодо укладання нових угод, будуть супроводжувати позови Нафтогазу до міжнародних арбітражів та судів, зокрема у справах проти Газпрому.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас