Індустріалбанк став учасником системи термінових переказів «Швидка копійка» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індустріалбанк став учасником системи термінових переказів «Швидка копійка»

Особисті фінанси
18
В межах стратегії розвитку послуг для фізичних осіб Індустріалбанк уклав угоду з системою термінових переказів «ШВИДКА КОПІЙКА», платіжною організацією якої є Ощадбанк.
Відтепер клієнти Індустріалбанк зможуть відправляти та отримувати грошові перекази по системі «ШВИДКА КОПІЙКА» через відділення банку по всій Україні. Грошові перекази здійснюються в національній валюті.
«Ця система дозволяє фізичним особам не тільки швидко, безпечно і дешево переказувати кошти в національній валюті в межах України без відкриття рахунку, але й має велику мережу пунктів прийому та видачі переказів, а саме більше, ніж 3000 пунктів. Наше партнерство з системою термінових переказів «ШВИДКА КОПІЙКА» дає нашим клієнтам ще більше можливостей підтримати своїх рідних і близьких по всій території України», – зазначив директор Департаменту банкнотного банкінгу Індустріалбанку Андрій Львов.
З тарифами на обслуговування по системі «ШВИДКА КОПІЙКА» можна ознайомитися тут. Таким чином, всього для клієнтів Індустріалбанку доступні 8 систем переказів – Миттєвий переказ (власна система переказів Індустріалбанку), Western Union, MoneyGram, RIA, MOSST Payments, INTELEXPRESS, Швидка копійка, ГЛОБУС (тимчасово не працює). Також є можливість здійснювати перекази в системі Swift.
Індустріалбанк став учасником системи термінових переказів «Швидка копійка»
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас