Київський ТРЦ добудують за рахунок кредиту закордонного банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київський ТРЦ добудують за рахунок кредиту закордонного банку

Фондовий ринок
956
Польський держбанк Bank Gospodarstwa Krajowego виділить понад 40 млн євро на добудову ТРЦ Retroville.
Про це повідомили в прес-службі міжнародної компанії Colliers International.
Компанія “Мартін”, яка розвиває торгово-розважальний і бізнес-центр Retroville в Києві, залучила кредит в розмірі 41,1 млн євро у польського державного банку Bank Gospodarstwa Krajowego S.A.
“Залучення банківського позикового фінансування від іноземного банку на великий девелоперський проект – унікальна подія для ринку комерційної нерухомості Києва за останні 5 років. Практично 100% великих проектів торговельної нерухомості в країні реалізуються або за рахунок власного капіталу інвестора, або із залученням фінансування від українських банків” , – заявив Олександр Носаченко, керуючий директор “Colliers International Україна”.
Київський ТРЦ добудують за рахунок кредиту закордонного банку
Кредитні кошти будуть спрямовані на завершення будівництва ТРЦ і БЦ Retroville, зокрема – на проведення оздоблювальних робіт і пуско-налагодження інженерних мереж.
Дворівневий багатофункціональний комплекс Retroville готовий зараз на 70%. Завершити роботи девелопер має намір в грудні 2019 року, а відкриття ТРЦ і БЦ Retroville заплановано на перший квартал 2020 року.
Якірними орендарями ТРЦ виступлять: супермаркет Novus, кінотеатр Multiplex, дитячий розважальний центр Fly Kids, будівельний гипермаркет Leroy Merlin, магазин товарів для дому JYSK в оновленому форматі, магазини електроніки Eldorado, Фокстрот, MOYO, а також фітнес-клуб SportLife.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас