Засновник Huawei обіцяє, що операційна система HongmengOS перевершить Android — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Засновник Huawei обіцяє, що операційна система HongmengOS перевершить Android

Технології&Авто
3203
Засновник і глава китайської компанії Huawei Жень Чженфей впевнений, що нова операційна система HongmengOS буде ліпша, ніж Android.
Торговельна війна між США і Китаєм в самому розпалі. І незважаючи на деякі поблажки, які американський уряд готовий зробити для Huawei, схоже, що китайська компанія посилено готується до найгіршого сценарію. Щосили йде розробка власної операційної системи HongmengOS.
Так, засновник і президент Huawei Жень Чженфей впевнений, що нова операційна система HongmengOS буде ліпша, ніж Android.
По-перше, нова операційка буде швидшою, ніж Android, впевнений він. По-друге, вона матиме набагато більше поширення. Адже вона буде застосовуватися не тільки в смартфонах і планшетах, але і в роутерах, мережевих хабах і навіть в дата-центрах, запевняє Чженфей.
Більше того, засновник Huawei заявив, що HongmengOS буде працювати швидше, ніж Mac OS компанії Apple, пославшись на те, що в новій операційці «використовується затримка обробки переривання менше 5 мс».
Чутки про те, що Huawei працює над власною операційною системою, ходили давно. Однак після травневої атаки уряду США на компанію, ембарго на співпрацю з нею для американських виробників, Huawei різко прискорив процес розробки.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас