У пограбуванні інкасаторів Приватбанку замішаний співробітник СБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У пограбуванні інкасаторів Приватбанку замішаний співробітник СБУ

Фондовий ринок
5335
Військова прокуратура Харківського гарнізону завершила досудове розслідування у справі щодо п’яти учасників озброєної банди, які протягом останніх п’яти років скоювали розбійні напади, а також замовлені вбивства на території Харківської та Київської областей.
Про це повідомили в прес-службі ГПУ.
«Досудовим розслідуванням встановлено, що протягом 2014-2016 років члени озброєної банди, до складу якої також входив співробітник одного з територіальних органів СБУ, вчинили серію розбійних нападів на інкасаторські автомобілі Приватбанку і заволоділи грошовими коштами на суму понад 10 млн грн», – розповіли в прокуратурі.
Також з’ясувалося, що три людини з числа банди в березні 2019 року шляхом закладки і підриву самостійно виготовленого вибухового пристрою в під’їзді одного з житлових будинків в місті Київ планували за грошову винагороду вбити головного лікаря столичної лікарні.
В ході проведення обшуків в приміщеннях, якими користувалися члени банди в Києві і Харківській області, правоохоронці вилучили близько 10 тис. бойових патронів, 2 кг вибухових речовин (пластиду), більш ніж 20 гранат Ф-1 і десятки одиниць зброї.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас