Окружний суд Києва визнав мобільні відділення "Укрпошти" протиправними — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Окружний суд Києва визнав мобільні відділення "Укрпошти" протиправними

Казна та Політика
511
3 липня 2019 року Окружний Адміністративний суд Києва за позовом ГО “Громадський рух Сергія Коровченка “Оновлення” визнав протиправним і недійсним наказ Мінінфраструктури №442 від 14 грудня 2017 року “Про затвердження Стратегії розвитку АТ “Укрпошта” в частині впровадження мобільних відділень в селах з населенням менше ніж 2 тис. жителів”.
Про це повідомив генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський.
При цьому суд зобов’язав МІУ вжити заходів для відновлення роботи стаціонарних відділень поштового зв’язку “Укрпошти”.
“Змагання за звання “найбыльш Баришівський суд України” триває, – написав Смілянський в соцмережі Facebook. – Окружний Адміністративний суд Києва ухвалив рішення скасувати стратегію розвитку Укрпошти. Позов був поданий від члена Партії БЮТ Сергія Коровченка. Від тієї самої партії, члени якої голосують за те, щоб відібрати відділення у “Укрпошти” в Києві. Так що, як кажуть, більше трешу в наше життя. Ми, звичайно, цей “розгул” здорового глузду оскаржимо”.
Нагадаємо, “Укрпошта” розглядала можливість поширити дію експерименту з пересувних відділень на інші області. Зокрема, за словами Смілянського, мобільні відділення могли б з’явитися в Київській, Вінницькій і Полтавській областях. Розширення експерименту залежить від інвестиційних можливостей. Так, для запуску експерименту в Чернігівській області було закуплено 130 нових автомобілів загальною вартістю 80 млн гривень.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас