Рожкова розповіла деталі позову проти неї у Баришівський суд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рожкова розповіла деталі позову проти неї у Баришівський суд

Казна та Політика
308
Перший заступник голови Нацбанку Катерина Рожкова заявила, що приводом для подання позову проти неї у Баришівський суд стала публікація на “сумнівному” сайті ОРД.
Про це вона написала у Facebook.
“Як виявилось, приводом для подання цього позову стала публікація жителя Баришівки Антона Лук’яненко з назвою “Катерина Рожкова – взірець державного управлінця” на сайті … ОРД. Звісно, в інших умовах я би не давала посилання на цей, м’яко кажучи, сумнівний сайт. Але ви повинні це бачити”, – пише Рожкова.
“Якщо коротко, то 6 червня цей добродій (Антон Лук’яненко) написав текст, в якому мою скромну персону звеличив до рівня людини, яка ледь не самотужки “зупинила дефолт в Україні та обвал гривні”. Як він дійшов таких висновків, що його надихало – окреме питання. Враховуючи “високу” цінність вказаної статті, її не прочитав ніхто. Чи майже ніхто”, – зазначила вона.
Але, за її словами, цей текст “до глибини душі обурив іншого жителя Баришівки – Андрія Барташа, який вирішив заперечити викладене у суді, вбачаючи в твердженнях пана Антона Лук’яненка порушення власних прав”, а також заборонити Рожковій виконувати її обов’язки.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас