Нефьодов розповів про свою зарплату на посаді голови Державної митної служби — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нефьодов розповів про свою зарплату на посаді голови Державної митної служби

Фондовий ринок
604
Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов, який переміг в конкурсі на посаду голови Державної митної служби, заявив, що не знає, скільки буде заробляти на посаді.
Про це він розповів в інтерв’ю Економічній правді.
У відповідь на коментар про те, що за штатним розкладом його зарплата з преміями становить 60-70 тис грн, він відповів: “Трохи більше”.
Згідно з декларацією за 2018, Нефьодов заробив 1,1 млн грн. Це близько 91,7 тис. грн на місяць. Однак, як пояснив сам Нефьодов, це – “брудними”.
“Я ще не знаю, що буде на митниці. У державних структурах відразу визначити зарплату неможливо. Треба рахувати”, – пояснив Нефьодов.
Також він додав, що “точно не радіє цій посаді” і погодився очолити митницю тільки тому, що вірить в “концепцію вікон можливостей”.
“Зараз відкривається унікальне вікно можливостей на митниці. Його не було з часів Майдану. Я міг не піти на конкурс і, давайте відверто, влаштуватися на значно кращу посаду в приватному секторі”, – зазначив він.
І додав, що не міг відмовитися від такої можливості.
“Відмовитися від цього? Я особисто буду шкодувати. Так, я зароблю більше в бізнесі, але через 40 років буду дивитися на себе в дзеркало і думати, що у мене був шанс, а я не пішов”, – резюмував Нефьодов.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас